Хора от БСП са предлагали на внучката на Тодор Живков да

...
Хора от БСП са предлагали на внучката на Тодор Живков да
Коментари Харесай

Внучката на Живков: Хора от БСП ми предложиха да бъда вицепрезидент на Радев |

" Хора от Българска социалистическа партия " са предложили на внучката на Тодор Живков да бъде вицепрезидент на Румен Радев. За това описа пред Нова телевизия самата Евгения Живкова.

Тя не посочи съответна дата, само че най-вероятно става дума за 2016 година

Не желая да ставам вицепрезидент или президент по простата причина, че знам какъв живот ме чака. Най-малкото от позиция на рестриктивните мерки, сподели Живкова. 

От Българска социалистическа партия хора ми предложиха. Не съм се познавала с Румен Радев, обясни тя.

Внучката на Живков описа и за контактите си с Бойко Борисов:

" Чрез Борисов пристигна предложение за мен да се включа в редиците на Национална движение „Симеон Втори", когато Национална движение „Симеон Втори" завоюваха изборите през 2001 година Но тогава аз бях приела към този момент поканата на Българска социалистическа партия и нямаше по какъв начин даже и да помисля за такава опция. "

Бойко Борисов е интелигентен човек. Опитвал се е да попие каквото може безусловно от срещите си с дядо ми. След което беше и при Симеон Сакскобургготски, все пак Симеон Сакскобургготски го направи основен секретар, заяви Евгения Живкова.

Борисов се грижеше за дядо ми. Не мога да кажа нищо неприятно по отношение на него като човек, тъй като ние сме му признателни за грижите, които - отвън неговата компания - той самият полагаше като цяло. Борисов пое защитата, когато махнаха държавната защита на Тодор Живков, описа неговата внучка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР